Door wie - PraktijkVaardig

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemene informatie


Door wie

PraktijkVaardig is een initiatief van mij Manon van Dinther (1970).  Ik ben van 1990 tot 1998 werkzaam geweest als verpleegkundige in het algemeen ziekenhuis. Al snel na mijn opleiding ben ik gestart met het begeleiden van studenten verpleegkunde. Het leren en het ontwikkelen van mensen interesseerde mij zeer. Het was dan ook een logische stap om in 1998 te starten met de opleiding tot docent verpleegkunde. Deze opleiding heb ik  in 2000 afgerond.

Vanaf 2000 ben ik in het ziekenhuis op diverse manieren bezig geweest met het leren en de ontwikkeling van zowel studenten als medewerkers.
Mijn interesse ging daarbij vooral uit naar degene bij wie het leren niet "vanzelf" ging. Echter binnen de reguliere context  had ik te weinig tijd voor extra aandacht en ondersteuning. Daarom ben ik in maart 2013 gestart met mijn eigen bedrijf
PraktijkVaardig.

Met
"PraktijkVaardig" ga ik aan de slag met de verschillende denk- , leer- en werkstijlen en combineer deze met de juiste handvatten zodat de deelnemer zichzelf nog beter kan ontwikkelen en kan leren. In de loop der jaren heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd om dit vanuit de juiste deskundigheid te doen. Onder andere, opleiden in lerende organisaties (HAN), een cursus NLP, Masterclass onderwijsleerprocessen en ik ben inmiddels ook gediplomeerd trainer voor de methode LEREN LEREN van Marion van de Coolwijk.

Verder informatie over de trainingen of workshops kunt u vinden op mijn website, mocht u vagen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen via de mail of telefonisch (06-22173197).

Manon van Dinther

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu